Árak

A coaching egy folyamat, ami ülésekből áll. Egy ülés általában minimum 90 perc, amikor is a teljes figyelmemet és támogatásomat élvezed. Hogy milyen hosszú a folyamat, az függ az elakadástól és a belefektetett munkától. A coaching folyamat azonban inkább hetekben, hónapokban mérhető, semmint években. Az ügyfeleimmel hetente vagy kéthetente tartunk ülést, ugyanabban az időpontban. A coaching folyamatairól, az etikai kódexról, a titoktartásról, és a közös munka kereteiről bővebben itt olvashatsz.

Tréningek

A tematikus tréningek és az ApaTréning időpontjai, időtartama és ennek függvényében az árai is változhatnak. Ha nem akarsz lemaradni a friss információkról, iratkozz fel a #kispapacoaching hírlevélre, és első kézből értesülhetsz a tréningek és események részleteiről!

FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

 

#kispapacoaching Férfiaknak, Nőknek

Saját életemből tudom, hogy a legtöbbször az ember nem is tudja, hogy baj van. Viszont egyre több lesz a „fuck up” sztori. Ez egy figyelmeztető jel. Nekem is megvolt a magam „fuck up” sztorija. Ha nyitott és elkötelezett vagy az életed megjavítására, akkor a coaching folyamat neked való.

Egy coaching ülés 90 perc időtartamú és bruttó 15 000 Ft.

 

Párkapcsolati #kispapacoaching

Párkapcsolati tanácsadás minimum 90 perc, maximum 2-3 óra és bruttó 30 000 Ft.

Vállalati ügyfeleknek

Vállalati megkereséseket, rendezvényeken való részvételt rendszeresen vállalok. Személyes konzultáció alkalmával közösen egyeztetjük a feladatokat, célokat, amelyek alapján egyedi ajánlatot készítek. A korábbi eseményeim itt tekinthetőek meg, a médiamegjelenéseimet pedig itt gyűjtöm.

AJÁNLATOT KÉREK