AUTENTIKUS ÉN

férfi elvonulás

Te miért kelsz föl minden egyes reggel? Mi az, ami miatt érdemes kilépni az ágyból, és elindulni? Néha könnyű válaszolni erre a kérdésre, néha nehéz. Néha föltöltő dolgok mozgatnak, mint a felfedezés, kihívás, vagy kíváncsiság. Néha kevésbé érdekesek, mint a megszokás vagy a kötelesség. Azt mindig a tudtunkra adják, hogy mit várnak tőlünk. MÁSOK. De hol vagyok ebben én? Erről szól ez a program. Megszabadulni a ZAJtól, megállni egy pillanatra, figyelni, és válaszokat kapni saját legbensőbb énünktől, magunknak. Ha egyszer megállsz, már másképp indulsz újra.

 

Sokat gondolkodtunk Gáborral (tréner kollégám) , hogy mi legyen az elvonulásunk címe? „Férfi 2.0” vagy „A hiteles férfi”, „Erő-próba-siker”, esetleg „A beérkezett férfi”? De egyik sem volt a tuti. Egyszerűen nem érkezett meg A cím.

Halmos Gábor évek óta a férfi téma kutatója és trénere, én pedig a modern apaság és identitás újragondolója és coacha. De igazából a férfi minőségünk, az apai szerepünk is csak egy maszk. Egy szerep. Egy a sok közül. Azért nem érkezett meg a program címe, mert gombhoz kerestük a kabátot. Pedig MINDEN csak egyről szól. Arról, hogy TE mikor vagy hitelesen önmagad. Ha rátaláltál az önazonos működésedre, a szerepeidben is egy magasabb minőségben fogsz megjelenni. Mindegy, hogy munkavállaló vagy, vagy cég tulajdonos. Mindegy, hogy apa vagy sem, fiatal vagy aranykorú, minden mindegy. Mert egy a lényeg: hogy abban az életszakaszban, amiben MOST vagy, képes vagy-e természetesen önmagad lenni. Megugrani az árnyékodat és egy magasabb szintre lépni? Erre keressük a választ. Velünk tartasz?

Nézd meg milyen volt egy korábbi elvonulás:

Időpont:
2020. április 24-25-26.

Helyszín:
Három Kincs Völgye – 3078 Bátonyterenye, Bükkvölgyi major 1.

Létszám:
Limitált a csoportlétszám: max. 15 fő. Részvételedet akkor tudjuk garantálni, ha átutalod az előleg összegét.

A program ára:
89.000 Ft, ami tartalmazza a szállás, étkezés, tréning, tréning anyagok minden költségét.

Jelentkezés:
A programra az előleg átutalásával tudsz jelentkezni. Az előleg összege 40.000 forint. A jelentkezést lezárjuk, amikor megtelt a csoport. A fennmaradó összeget, 2020. április 10-ig szükséges átutalnod.

Hogyan tudsz utalni?
A tréning díját a következő adatok szerint tudod utalni:
Bank: K&H Bank
Kedvezményezett: Vadas János
Számlaszám: 10403181-72555256-53481015
Megjegyzés: AUTENTIKUS ÉN 2020 a [Neved]

KAPCSOLAT:
e-mail címünk: autentikusEN@gmail.com

Vadas János                                    Halmos Gábor
+36 30 3366040                            +36 30 6347417

Ha kérdésed, gondolatod merül fel, keress bizalommal!