Coaching ülés árak

A coaching egy folyamat, ami ülésekből áll. Egy ülés általában 90 perc, amikor is teljes figyelmemet és támogatásomat élvezed. Hogy milyen hosszú a folyamat, az függ az elakadástól és a belefektetett munkától. A coaching folyamat azonban inkább hetekben, hónapokban mérhető, semmint években. Az ügyfeleimmel hetente vagy kéthetente tartunk ülést, ugyanabban az időpontban. A coaching folyamatairól, az etikai kódexról, titoktartásról, és a közös munka kereteiről bővebben itt olvashatsz.

Mire van szükséged?

Útravaló – modern, fiatalos jegyesoktatás jegyespároknak

A házasság jó buli, de csak akkor, ha tudjuk is “üzemeltetni”.  Az eljegyzés, a lakodalom és a nászút csak a “pettingelés”, a nagy dolgok még csak ezután jönnek. Ha tudatosan vágtok vele, a házasságotok sok gyümölcsöt hajt nektek. Ha csak sodródtok, borítékolom nektek azokat a szitukat és korszakokat, amikor már eléggé fájni fog. Ez nem fenyegetés, ez tapasztalat. Készüljetek a közös életre, hogy az esküvő ne csak egy görbe este legyen!

4 alkalmas tréning moduljai:

  • Ki vagyok én? – az önismeret fontossága a párkapcsolatban
  • Kommunikáció és konfliktuskezelés
  • Pénzügyek a családban és gyerekvállalásban
  • Szülővé válás, szülés felkészítés

Minden alkalom 120 perc.  Összesen 80 000 forint helyett élet indító kedvezménnyel 70 000 Ft.

#kispapacoaching – apa leszek, és szeretnék felkészülni

Az apai nevelés fontossága biológiailag és pszichológiai szempontból egy kis családtervezési tudással, apás szülésre való felkészülés, és a család házi kasszájának, költségvetésének megtervezése összesen 2 modul 2×120 perc időtartamban.

2 alkalmas tréning moduljai:

  • Apává válás, apai nevelés és apás szülés
  • Apa és kassza

Minden alkalom 120 perc.  Összesen 38 000 Ft.

Apa coaching – már apa vagyok és van egy elakadásom

Apaként elég sok kihívással kell szembesülni. Az élet költségei hirtelen megugranak, a párkapcsolatot megterhelik a gyerekek érkezése, az ember a 30-as éveinek elején kicsit fókuszt veszít, hogy ne mondjam életközépi válságba kerül. Ha ez mind összejön, akkor profi segítségre lesz szükség.

Ajánlatom egy erős coaching folyamat heti 1 alkalom 90 perc 15 000 Ft értékben.

Life coaching – szeretnék jobb életet élni

Saját életemből tudom, hogy a legtöbbször az ember nem is tudja, hogy baj van. Viszont egyre több lesz a “fuck up” sztori. Ez egy figyelmeztető jel. Nekem is megvolt a magam “fuck up” sztorija. Ha nyitott és elkötelezett vagy az életed megjavítására, akkor a coaching folyamat neked való. Egy coaching ülés 90 perc időtartamú és bruttó 15 000 Ft.

Párkapcsolati tanácsadás pároknak

Párkapcsolati tanácsadás minimum 90 perc, max 2-3 óra és 30 000 Ft.

IDŐPONTOT FOGLALOK

Vállalati ügyfeleknek

Személyes konzultáció alkalmával közösen egyeztetjük a feladatokat, célokat, amelyek alapján egyedi ajánlatot készítek. Lehetőség van csoportok és egyéni munkavállalók, közép és felső vezetők fejlesztésére is. Több szolgáltatás igénylésekor flottakedvezményt biztosítok.

AJÁNLATOT KÉREK