#kispapacoaching hitvallás

Apának lenni érték és élmény! A #kispapacoaching – az Apa Közösség azért jött létre, hogy mi: férfiak, apák, férjek, pasik meg tudjuk osztani egymással gyerekvállalással és házassággal kapcsolatos élményeinket, kérdéseinket, aggodalmainkat, tudásunkat, örömünket. Nagy falatnak tűnik a házasság? Hogyan alakul majd a párkapcsolatod? Úgy érzed sokszor elveszted a fejed? Karriert is építenél, de otthon is lennél? Szülés után szeretnétek újra egymásra találni a pároddal? Ezekkel a dilemmákkal nem vagy egyedül! Vadas János vagyok, fejlesztő coach és apuka. Az én történetem a kislányom születésével kezdődik. Nem szeretnék mást, csak egyre jobb apa és férj lenni. Hogy ne csak a feladat része jusson nekem, hanem az öröm is. Anyának lenni ösztönös, az apaság tanulható. Ebben segít a #kispapacoaching. Én abban hiszek, hogy ahogyan egymással bánunk, az az igazi terápia. Tegyél magadért, hogy a legjobb saját magaddal ajándékozhasd meg a gyermekedet!

Mire jó a #kispapacoaching?

Megoldások

A hétköznapokban is használható, könnyen megtanulható megoldásokat kínálok jegyesoktatás, gyerekvállalás, szülés, párkapcsolati mizéria és gyereknevelés témákban. Támogatom a családokat, hogy az idegösszeroppanás helyett az élményből legyen a több. Hiszem, hogy apa és anya egységben, együtt, egymásból a legjobbat kihozva élhet a kölcsönös tisztelet és tolerancia jegyében. Magukért, egymásért és gyermekeikért. Azon dolgozunk az ügyfelekkel, hogy visszataláljanak saját magukhoz. Tudatosabbak legyenek az életükben és így egyre jobb döntéseket hozzanak, ami a végén elvezet egy minőségi életformához. Az életünk a folyamatos MOSTok együttese. Az életed éppen zajlik. A múlton már nem tudsz változtatni, a jövőd meg attól függ, hogy MOST hogyan élsz, gondolkodsz, döntesz.

Kinek szól a #kispapacoaching?

Férfiaknak, nőknek, apáknak és anyáknak. Akik családalapításon gondolkodnak vagy éppen már benne vannak. Azoknak, akik szeretnének egyre jobban élni, fejlődni és harmónikus párkapcsolatban élni. Vagy ha magadra ismersz az alábbiakban:

  • “Életed legszebb szakasza amikor megszületnek a gyerekeid!” – ez folyik a csapból is. De én nyomorultul érzem magam! Miért nem beszél erről senki? Csak én csinálom rosszul? Mi az igazság?
  • Egyre ritkábban érzem magam igazán felszabadultnak a hétköznapjaimban
  • Nincs elég időm megpihenni és élvezni azt, amit eddig elértem
  • Túl sok feladat és elvárás nyomaszt egyszerre, satuban érzem magam: család, munka, párom, anyagiak….
  • Keveset látom a családom, alig vagyok része az otthoni életnek
  • Túl sokat vagyok otthon a gyerekekkel és becsavarodok a 4 fal között, felnőtt társaságra vágyom, elég a gügyögésből
  • A párkapcsolatom már nem a régi, azt sem tudom már, hogy kivel élek, csak a feladatokról tudunk beszélni.
  • Apaként / anyaként többet szeretnék adni a gyermeke(i)mnek, de nem mindig tudom mit tegyek és hogyan szakítsak rá időt
  • Az egészségem romlik, nincs elég időm/energiám tenni magamért
  • Úgy szeretnék elkezdeni / többet foglalkozni egy hobbival, ami valóban feltölt

SZOLGÁLTATÁSOK