A #kispapacoaching

Apának lenni érték és élmény! A #kispapacoaching – az Apa Közösség azért jött létre, hogy mi: férfiak, apák, férjek, pasik meg tudjuk osztani egymással gyerekvállalással és házassággal kapcsolatos élményeinket, kérdéseinket, aggodalmainkat, tudásunkat, örömünket. Nagy falatnak tűnik a házasság? Hogyan alakul majd a párkapcsolatod? Úgy érzed sokszor elveszted a fejed? Karriert is építenél, de otthon is lennél? Szülés után szeretnétek újra egymásra találni a pároddal? Ezekkel a dilemmákkal nem vagy egyedül! Vadas János vagyok, fejlesztő coach és apuka. Az én történetem a kislányom születésével kezdődik. Nem szeretnék mást, csak egyre jobb apa és férj lenni. Hogy ne csak a feladat része jusson nekem, hanem az öröm is. Anyának lenni ösztönös, az apaság tanulható. Ebben segít a #kispapacoaching. Én abban hiszek, hogy ahogyan egymással bánunk, az az igazi terápia. Tegyél magadért, hogy a legjobb saját magaddal ajándékozhasd meg a gyermekedet!

Mire jó a #kispapacoaching?

Megoldások

A hétköznapokban is használható, könnyen megtanulható megoldásokat kínálok jegyesoktatás, gyerekvállalás, szülés, párkapcsolati mizéria és gyereknevelés témákban. Támogatom a családokat, hogy az idegösszeroppanás helyett az élményből legyen a több. Hiszem, hogy apa és anya egységben, együtt, egymásból a legjobbat kihozva élhet a kölcsönös tisztelet és tolerancia jegyében. Magukért, egymásért és gyermekeikért. Azon dolgozunk az ügyfelekkel, hogy visszataláljanak saját magukhoz. Tudatosabbak legyenek az életükben és így egyre jobb döntéseket hozzanak, ami a végén elvezet egy minőségi életformához. Az életünk a folyamatos MOSTok együttese. Az életed éppen zajlik. A múlton már nem tudsz változtatni, a jövőd meg attól függ, hogy MOST hogyan élsz, gondolkodsz, döntesz.

Kinek szól a #kispapacoaching?

Férfiaknak, nőknek, apáknak és anyáknak. Akik családalapításon gondolkodnak vagy éppen már benne vannak. Azoknak, akik szeretnének egyre jobban élni, fejlődni és harmónikus párkapcsolatban élni. Vagy ha magadra ismersz az alábbiakban:

 • „Életed legszebb szakasza amikor megszületnek a gyerekeid!” – ez folyik a csapból is. De én nyomorultul érzem magam! Miért nem beszél erről senki? Csak én csinálom rosszul? Mi az igazság?
 • Egyre ritkábban érzem magam igazán felszabadultnak a hétköznapjaimban
 • Nincs elég időm megpihenni és élvezni azt, amit eddig elértem
 • Túl sok feladat és elvárás nyomaszt egyszerre, satuban érzem magam: család, munka, párom, anyagiak….
 • Keveset látom a családom, alig vagyok része az otthoni életnek
 • Túl sokat vagyok otthon a gyerekekkel és becsavarodok a 4 fal között, felnőtt társaságra vágyom, elég a gügyögésből
 • A párkapcsolatom már nem a régi, azt sem tudom már, hogy kivel élek, csak a feladatokról tudunk beszélni.
 • Apaként / anyaként többet szeretnék adni a gyermeke(i)mnek, de nem mindig tudom mit tegyek és hogyan szakítsak rá időt
 • Az egészségem romlik, nincs elég időm/energiám tenni magamért
 • Úgy szeretnék elkezdeni / többet foglalkozni egy hobbival, ami valóban feltölt

SZOLGÁLTATÁSOK

A #kispapacoaching küldetése

Apák „satuban”

Célom, hogy vizibilitást adjak az apák szorongatott, „satu” helyzetének. Munkám során sok olyan apával találkozom, akik szeretnének jó apák lenni, ugyanakkor meg kell felelniük a munkahelyen. Az apák nem tudják melyik kezükbe harapjanak. Felborult a munka és a magánélet egyensúlya. Az apák túlterheltek, ugyanakkor kevés a bölcsödei férőhely, a családbarát munkahely és pozíció. Budapest még nem zárkózott föl baba-apa és baba-anya barát kávéházakkal, közintézményekkel és közlekedéssel nyugat-európai társai mellé. Én ezt jelképesen a 3K! problémának nevezetem el, jelzépezve a magánélet, a munka és a közlekedés hármasát. Soha nem volt még a történelemben egy generáció, amelyik ennyire magára lenne hagyva, mint a miénk.

Magyarországon elsőként képviselem az apák érdekeit! Az apák sem a futószalag vagy a billentyűzet mellett akarnak meghalni. Élni szeretnének! Jelen lenni a családjuk életében! Küldetésemnek tekintem, hogy a magyar apukák is megkapjanak minden támogatást, amivel minőségi életet élhetnek. A #kispapacoaching hiánypótló munkát lát el az apák tudatformálásnak, felkészítésének területén karrier és családtervezéssel, szülő és szülés felkészítéssel, life coaching szolgáltatással és párkapcsolati tanácsadással.

Az Apák 12 pontja

 1. Nők és férfiak társadalmi egyenlősége.
 2. A „nő VS férfi” paradigmát váltsa fel a „nő ÉS a férfi” gondolkodás és kultúra.
 3. Nők és férfiak fizetése ugyanolyan végzettség és tapasztalat esetében legyen egyenlő az azonos munkahelyi pozíciókban.
 4. Férfi emancipációt! A férfias viselkedés újragondolása a kultúránkban. (szerepek, feladatok)
 5. Család és gyerekbarát szülést!
 6. Családbarát munkahelyekre van szükségünk: rugalmas munkaidő, távmunka, családbarát vállalati kultúra.
 7. Családbarát város és közlekedés kialakítása és megszervezése.
 8. Növeljék 8 hétre az apaszabadságot!
 9. Több bölcsődei férőhelyet!
 10. Több apákkal kapcsolatos kutatás és felmérés történjen Magyarországon.
 11.  Több magyar nyelvű könyv apaságról apáknak.
 12. Budit minden játszótérre!