#kispapacoaching a médiában

videók, rádió és sajtó interjúk

A #kispapacoaching társadalmi üzenete a sajtó érdeklődését is felkeltette. Az apák “satu” helyzete, a magára hagyott generáció, és a férfi emancipáció kérdése a hétköznapjaink része. Így vagy úgy, de mindenkit érint. Egyre több férfi gondojla úgy, hogy elérkezett az ideje, hogy újragondolja társadalmi szerepét, feladatait és küldetését.  Ebben a folyamatban támogatom férfi és apa társaimat és családjaikat. Összegyűjtöttem a #kispapacoacing megjelenéseit a médiában, hogy jobban be tudjam mutatni számodra munkámat.

Heti Napló Sváby Andrással

Gyermekbántalmazás nevelés címszó alatt. Szerintem a kettő nem összeegyeztethető. A testi fenyítés nem nevelési módszer. Erről adtam interjút a Heti Naplónak az ATV-n. Cikk

Bende Tibby – ApaVlog

Arról beszélgettünk Tibivel, hogy milyen problémákkal keresnek meg az apák és anyák, miért válnak el a párok hirtelen, hamegjön a gyerek.

CoachOk Szakmai Szövetség

Minden évben előadást tartok a CoachOK Szakmai Szövetség nyílt napján apuka és család témában. Ezen a felvételen arról beszélek, hogy hová lettek az apák a családból, milyen férfi és női szerepek vannak, mire tanítjuk a fiainkat.

Apává válás

A Megyeri Klubban tartottam előadást apává válás témában, amikor Szente Dávid mikrofon végre kapott.

 

Bátor lépés

Az Allianz Bátor lépés kampányának voltam coach szakértője és így szerepeltem is a reklámban, ami arról szól, amit az ügyfeleimnek is mindig mondok. Az életünk sok kis MOST pillanatból áll össze. És ha minden nap csak egy kicsit jobbítunk az életünkön, akkor a végén ez a sok kis változás összeáll egy nagy bátor lépéssé.

ZugRádió Interjú

Rádió Bézs interjú

ERSTE Bank interjú

HR Portal interjú

Interjú a Vasárnapi Hírekben

 

Pénzcentrum interjú

Partnerünk a Pár-Beszéd nőgyógyászati rendelő és születés körüli tanácsadó