APA AMULETT KÉSZLET

 

„Amikor az ember apává válik, újra találkozik Önmagával. Az öröm és büszkeség mellett kérdések és kételyek lesznek jelen, és nem biztos, hogy mindenre lesz válasz. Ezért Apának és Anyának lenni annyit tesz, mint bátran élni. A bátorságot a Férfi mindig a Nőtől kapja. Hiszek a szerelem dinamikájában: a Nő hitével, el- és befogadásával, szerelmével feltölti a Férfit, aki így képes kilépni a világba és energiáját teremtésbe fordítani a Nő javára. Ennek a megtermékenyítő dinamikának az energiáját egy amulettbe zártam.”
Vadas János, kispapacoaching

Az APA AMULETT KÉSZLET egy ajándékcsomag a Párnak. A Nő, az Édesanya ajándéka a Férfinak, az Édesapának, abból az alkalomból, hogy először vagy sokadszor, de gyermekük születik. Tökéletes ajándék házassági évfordulóra vagy Bálint napra is.

Az APA AMULETT készlet tartalma:
1 db APA AMULETT (ásványkarkötő)
1 db APA AMULETT füzet: az amulett ismertetője a Férfi számára
1 db Szertartáskönyv: a női szeretet meditáció leírása
1 db Szeretet levél: a Nő írja meg a Férfinek
1 db Rózsakvarc ásvány: női talizmán, a szeretet meditáció kelléke
1 db Palo santo: szent füstölő fa, a Szeretet meditáció kelléke

Az APA AMULETT nem más, mimnt hála, hittétel és ékszer, a Nőben élő Istennő szeretetének átadása a Férfiban élő Istenségnek. Az ajándék átadását megelőzi egy szeretet meditáció, amiben a Nő, az Édesanya önmagára tud figyelni. Ez a szertartás-élmény a saját ajándéka Önmagának, amihez kellékeket talál a készletben.

Az APA AMULETT viharkő ásványból és szantálfából készül. Úgy tartják, hogy a VIHARKŐ segít megbirkózni az élet változásaival, a SZANTÁLFA pedig megnyugtatja az elmét és stresszoldó hatású.

!!!___FONTOS___!!!
Az ásványgolyók mintázata és színe teljesen egyedi. Nincs 2 egyforma darab, így a kiszállított termék a golyók színében és mintázatában eltérhet a képen láthatótól. (!!!)
Ásványgolyók mérete: 10 mm
A szantálfa golyók mérete: 10mm
Az elválasztó díszek és a bojt medálja antiallergén nemesacélből készült.
A karkötő mérete: kb. 19 cm (± 1 cm) kerületű csuklóra ideális.

 

 

MEGVÁSÁROLOM