A #kispapacoaching bemutatja: ApaTréning

apaTréning

15 bátor férfi elindult, hogy kiállja a legfőbb próbát. 15 bátor férfi felhágott a legmagasabb hegycsúcsokra, átszelte a legdühösebb óceánokat és alámerült a legsötétebb barlangokba, hogy ott megfeleljen a legnehezebb próbatételen. Szembenéztek saját erejükkel, megharcoltak vele és megszelídítették, hogy aztán bölcsességgel, szeretettel és nagylelkűséggel szolgálja őket az életben. A 4 napos apaTréningen megismerheted, miben rejlik az igazi erőd. Mi az a tehetség, tudás, tapasztalat és lehetőség, ami benned rejlik. Elérkeztél egy új életszakasz kapujához, és hogy átléphess rajta, szükséged lesz minden erődre. Fedezd fel a benned rejlő legjobb énedet és jelentkezz az apaTréningre. Mert az élet hullámait nem állíthatod meg, de megtanulhatsz szörfözni rajtuk.

Kiknek szól az ApaTréning?

Ha tervezitek már a gyereket, ha már úton van, vagy ha nemrég született. Ajánlom azoknak az apáknak is, akik már benne vannak a kispapa életben, de valami nem jól működik, nem jó haza menni, nem találod a helyed. Vagy ha tervezitek a következő babát, de jobban akarjátok csinálni, mint elsőre.

Hogyan tudok jelentkezni?

Töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot és kérlek utald át az ApaTréning díját.

Érvényes jelentkezésnek az számít, ha átutalod az ApaTréning díját.

Mit kell vinnem, hogyan készüljek?

Hozd a kíváncsiságodat és a nyitottságodat valamilyen kényelmes ruházatban. Az árban benne van minden segédanyag és felszerelés, amivel dolgozni fogunk. Teázni tudunk a tréning teremben, de alapvetően enni és innivalóról kérlek gondoskodj magadnak.

Miért pont a #kispapacoaching?

Sokan foglalkoznak férfi vagy apa témával, de csak a #kispapacoaching tart képzést. 2016 óta tartok szülés felkészítéseket apáknak és pároknak, workshopokat és előadásokat. Most összegyűjtöttem az elmúlt 3 év minden anyagát és összegyúrtam egy, a férfiak igényeire specializált tréningbe.

Mire jó ez nekem?

Olyan férfiakkal, apákkal leszel együtt, akik pont abban a cipőben járnak, mint Te! Talán itt találkozol azokkal az apákkal, akikkel később „alakzatban tudtok repülni”, tehát számíthattok egymásra jóban és rosszban. Igazi szövetségesekre és barátokra találhatsz. Napi szinten használható praktikus tudás és gyakorlatok mellett, megspórolom számodra azt a sok időt és pénzt, amivel én szert tettem erre a komplex tudásra. Szemmel látható összeget nyerhetsz havi szinten a családi kasszátok racionalizálásával. Ma Magyarországon minden második házasság válással végződik. A válás anyagi, lelki és minden más vonatkozása hatalmas tehertétel tud lenni. Azon fogunk dolgozni a tréningen, hogy ne ti gyarapítsátok a statisztikát.

Időpontok:

Hamarosan…

Minden évben 1x hirdetem meg az ApaTréninget. Ha nem akarsz lemaradni az időpontról, iratkozz fel a hírlevélre!

Helyszín:

Pár-Beszéd: születés körüli tanácsadó szolgálat – Endo-med Szakorvosi rendelő
1066 Budapest, Teréz krt. 18.

Árak:

Hamarosan…