A #kispapacoaching tréningjei

Szülő és szülés felkészítő tréning apáknak

Mi a szerepe egy apának a gyerek életében? Mi az apa hozzáadott értéke? Rengeteg, pótolhatatlan és fontos! Amerikai kutatók kimutatták, hogy azokban a családokban, ahol az apák nagyobb szerepet vállalnak a gyereknevelésben, ott a gyerekek szociális és kognitív készségei is jobban fejlődnek, és a nemi szerepekről is kiegyensúlyozottabb kép alakul ki bennük. Jobban teljesítenek az iskolában, versenyképesebbek a munkaerőpiacon és általában is kreatívabbak. Az apás családban nevelkedett gyerekek magabiztosabbak, fejlett a stressz kezelési készségük és jobb az önbizalmuk. És mit nyer az apa azzal, ha családban él? A családos férfiak egészségesebbek, magasabb a várható átlag életkoruk, kevésbé hajlamosak depresszióra. Szóval jól érzékelhető WIN-WIN szitu tud kialakulni, ha az apák felkészülten vágnak neki a családalapításnak. Clint Eastwood azt mondta nemrég, hogy „pussy society” (töketlen társadalom) az, amiben élünk. Azért szervezzük a #kispapacoaching képzéseket, hogy ne kelljen a gatyádban keresgélned a golyóidat!

Apa / Anya és kassza tréning

A családtervezés fontos része a házi költségvetés elkészítése. A magyar lakosság pénzügyi tudatossága elég alacsony. A lakosság több mint fele el van adósodva. A lakosság 17,5% takarít csak meg. Az emberek 45%-ának nincs egy hónapra elegendő megtakarítása. Az emberek 55%-a nem tudna kifizetni egy váratlan kiadást. Ha most összerándult a gyomrod, akkor ott a helyed a Apa / Anya és kassza programon. Mire fölállsz a workshop végén, a kezedben lesz a családi kasszád egy első és lehetséges tervezete, amivel el tudtok indulni egy fenntarthatóbb anyagi pályán. Nincs jobb befektetés, mint az önképzés. Ne feledd! A közoktatás megélhetést, az önfejlesztés vagyont biztosít!

Megoldókulcs a férfiakhoz és a nőkhöz tréning

Milyen egyszerű volna, hogy ha le lehetne tölteni a párunkhoz egy PDF-et, amiben pontosan le van írva a kezelési útmutatója. Ilyen olcsón nem ússzuk meg, de azért vannak praktikák, amik tanulhatók. Ha változást szeretnél a kapcsolatodban, kezd magadon! Az önismeret kombinálva egy kis párkapcsolati képzéssel csodákra képes. Munkám során rengetegszer azzal szembesülök, hogy amíg buli a kapcsolat, addig jól vannak a párok. De már az első nagyobb kihívás hullámán hajótörést szenved a kapcsolat. Jellemzően a gyerek születése után, azonnal széthullik a kapcsolat. Sok vegyes házasságot láttam mostanában, amik nagy szerelemnek indultak, viszont nagy szakítás lett a vége. Van orvosság! Párkapcsolati tanácsadás során meg lehet fejlődni az elakadásokat. Találkozzunk az aranylakodalmon!

Gyereknevelési tippek és trükkök tréning

A legújabb neveléselméleti irányzatok szerint, már nem létezik nevelés, csak együtt élés. Elsőre talán merész vagy nehezen emészthető kijelentésnek tűnik. Hogy lehet mégis, hogy neveljük, neveljük azt a szegény gyereket és mégsem csinálja azt, amit kéne, és amiket elvárunk. És itt minden szót nagyon idézőjelesen értek. Lehet, hogy mégsem nevelni kellene, hanem együttműködésre bátorítani? Lehet, hogy kevesebb aggyal és több szívvel kellene a gyerek felé fordulni? Én azt állítom, hogy igen. Ebben a szellemben tudok szülő társaimank segítséget nyújtani nevelési helyzetek megoldásában.