#kispapacoaching szolgáltatások URAKNAK

Az URAK a legváltozatosabb elakadásokkal találnak meg. Hiteles forrást keresnek, akivel tabuk nélkül lehet beszélni a férfi létről, családtervezésről és alapításról. Naprakész infókra és tudásra van szükségük az apáknak, profibb támogatásra, mint amit egy kocsmában kaphat az ember a haveroktól. Amit apáink tudtak anno, az mára elavult. Az új trendek között ember legyen a talpán aki kiigazódik. Segítek abban, hogy meg tudd ugrani az elvárásokat, és mindezt görcsök nélkül. Támogatlak, hogy a legjobb önmagad lehess.

“Nem bírok kikötni egy csajnál sem.”

Ha ez megfogalmazódott benned, akkor viszont biztos, hogy igényed az volna rá. Rá tudunk nézni azokra a vezérlőidre, amik működtetnek ebben az élethelyzetben. Amik alapján mérlegelsz és a döntéseidet hozod. Az biztos, hogy ugyanazokkol a módszerekkel, amiket a problémáidat okozod, nem fogod tudni megoldani őket. Abban tudok segíteni, hogy kialakítunk közösen egy újy “tool” készletet, amivel teljesen újszerűen láthatsz neki, hogy megszereld az életedet.

IDŐPONTOT FOGLALOK

“Nem szeretek haza menni már.”

Munkám során ez az egyik leggyakoribb tünet, amit férfiak szájából hallok. Valami megváltozott. Jó pár coaching ülés után általában kiderül, hol szorít a cipő. Vannak bizonyos életreceptjeink, amik alapján elfolynak a hétköznapok, amik alapján döntünk. Ezek a receptek egy ideig nagyon jó szolgálatot tesznek, amíg egyszer csak megváltozik valami és már nem működnek. Ilyenkor jön a furcsálkodás, a csodálkozása, majd a tagadás. Ami egészen hasznos taktika addig, amíg kiderül, hogy már nem az. Ilyenkor érdekes felkeresni valamilyen szakembert, aki segít kibogózni a gondolatainkat és rendet rakni a fejben.

IDŐPONTOT FOGLALOK

“Minden jobb volt a gyerek előtt.”

Szex, közös utazások, bulik, a pénz, a munka. Minden jobb volt a gyerek előtt! Hát igen. Az biztos, hogy nem lehet összemérni a két életet. A coaching abban segít, hogy az új életedben is megtaláld az örömödet. Minden nap. Kialakítjuk az új szempontjaidat, az új napi rutinodat, amiben rányílsz azokra a csodákra, amik örömöt okoznak és feltöltenek. Egy védőnő kollégám ajándékozott meg azzal a mondattal, hogy “a gyerek érkezik a családba és nem fordítva!” Mit jelent ez? Szerintem azt, hogy nem kell “megsemmisülni” a gyermekvállalás oltárán. Nem kell feláldozni és elveszíteni magunkat. Az biztos, hogy nem lesz már olyan az életünk, mint volt. De igazság szerint, már nem is vágynánk rá? Nem igaz? Azon tudunk közösen dolgozni, hogy az a férfi, aki a gyermeke születésével apaként születik újjá, hogyan találja meg magát új szerepében és életében?!

IDŐPONTOT FOGLALOK

“Anyagi csőd a gyerekvállalás.”

Kitolódott a gyerekvállalás ideje. A legtöbben bőven harminc fölött vállalnak gyereket. Egy pár adat, ami érdekelhet: a legdrágább életév egy ember életében a 31. A nagy karrier fordulatok az ember harmincas éveire tehetők. A magyar lakosság felének nincsenek megtakarításai. A válások 70%-a anyagi természetű okokra vezethetők vissza. Kijelenthetjük, hogy a magyar lakosság pénzügyi tudatossága elég alacsony. Ha 100 forintot keresel, de úgy élsz, mint aki 150-et keres, akkor az rohanás a szakadák felé. Ha 100 forintot keresel, de úgy élsz, mint aki csak 80-at, akkor van perspektívád. A meggazdagodás 20%-ban anyagi természetű 80%-ban a viselkedésed és a döntéseid határozzák meg. Én abban tudlak segíteni, hogy átformáld a gondolkodásodat az anyagi helyzetedről és a pénzhez való viszonyodról. Betáraztam pár gyerekvállaláshoz kapcsolódó spórolási technikát, amiket nem csak téged és a családodat, de a Föld nevű bolygót is megmenti.

IDŐPONTOT FOGLALOK

“Elvesztettem önmagam, már arra sem emlékszem, mikor voltam utoljára boldog és felszabadult.”

Mostanában tele van az internet a “munka-magánélet egyensúly” és az “énidő” cikkekkel. Ez azért van, mert szinte mindenkit érint. Elértük azt a szintet, amikor már eléggé fáj. A kérdés az, hogy tényleg a munkahelyed zsigerel ki, vagy Te magadat? Vagy a kettő egyszerre? Mondjuk az eredmény szempontjából mindegy, mert a kulcs ebben a helyzetben is nálad van. Senki nem fog megvédeni magad helyett. Neked kell felszabadítani magadat. Ha szeretnél végre több időt magadra, az egészségedre, a családodra, vagy a hobbidra, akkor itt az ideje, hogy tegyél valamit! Csak az tud adni másnak (gyerek, pár, barátok, család) aki magáról is gondoskodik, aki magával is törődik és keresi az élethelyzeteket, amikor visszatölti az akksikat.

IDŐPONTOT FOGLALOK

Nem bírok a gyerekkel.

Már most hadd adjak neked ajándékba egy felszabadító mondatot: “A gyereknevelés inkább művészet, mint tudomány.” Bruno Bettelheim, a híres gyerekpszichológus szavai ezek. Vekerdy Tamás rádobott még egy lapáttal és azt mondta: “Nem lehet általában gyereket nevelni. Csak Marcsit, Márkot, Lilit és Bálintot lehet nevelni.” A #kispapacoaching abban támogat téged, hogy megtaláld a saját legjobb módszeredet a gyermeked eléréséhez. Nagy utazás lesz, mert a gyerekek a legjobb tükreink, de a nehéz utak vezetnek a legszebb helyekre.

IDŐPONTOT FOGLALOK